Комикът Джими Кимъл ще бъде водещ на церемонията за наградите Оскар за

...
Комикът Джими Кимъл ще бъде водещ на церемонията за наградите Оскар за
Коментари Харесай

Той ще води най-бляскавата церемония догодина

Комикът Джими Кимъл ще бъде водещ на церемонията за премиите " Оскар " за четвърти път, оповестиха международните информационни организации, базирайки се на Американската академия за кинематографично изкуство и просвета.

" Винаги съм мечтал да повеждам " Оскар " -ите тъкмо четири пъти ", споделя Кимъл в изказването на Академията. 

" Джими се утвърди като един от най-великите водещи на церемонията за всички времена с помощта на съвършеното комбиниране на човечност и комизъм ", изясняват изпълнителните продуценти на церемонията Радж Капур и Кейти Мълън.

Церемонията за премиите " Оскар " - 96-а по ред, е планувана за 10 март 2024 година Кимъл беше отпред и на 95-ата гала в спектакъл " Долби " предишния март. Той заложи на обичайно шоу, ориентирано към връщането на феновете в киносалоните след пандемията от КОВИД-19. Така публиката се усили с 12 %, а комикът завоюва номинация за премия " Еми ".

Водещият и изпълнителен продуцент на предаването " На живо с Джими Кимъл " по телевизия Ей Би Си беше водещ на церемонията за премиите " Оскар " също през 2017 година и 2018 г. 

Рекордът за водещ на церемонията за премиите " Оскар " принадлежи на комика Боб Хоуп, който е забавлявал публиката й 19 пъти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР